Over ons

Onze praktijk bestaat uit drie therapeuten die zich graag inzetten om de patiënten de beste hulp te bieden voor hun klacht. Wij werken steeds via een biopsychosociale aanpak zodat er voor elke patiënt een individueel behandelplan kan opgesteld worden.

Naast de algemene kinesitherapie, die wij zowel in onze praktijk als bij de patiënt aan huis aanbieden, kunnen patiënten ook bij ons terecht voor osteopatische behandelingen.

Wij scholen ons voortdurend bij zodat we steeds op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de kinesitherapie en osteopathie.

 

Marthe Van Dingenen

Marthe studeerde in 2014 af als Master in de revalidatiewetenschappen en de kinesitherapie aan de Katholieke Universiteit Leuven, met als afstudeerrichting musculoskeletale aandoeningen. In 2015 behaalde zij een bijkomend diploma van Manuele therapie aan de Universiteit Gent. Omdat haar honger nog niet was gestild volgde ze daarna vol enthousiasme de opleiding ‘Manuele lymfdrainage ad modum Vodder’ waarvan zij in 2016 haar diploma behaalde.

In 2016 begon Marthe aan haar opleiding osteopathie.

 

Tom Gys

Tom studeerde af als Licentiaat in de Motorische Revalidatie en Kinesitherapie in 1999 aan de Vrije Universiteit Brussel, met als afstudeerrichting Sportkinesitherapie. Hierna stapte hij vol toewijding in het beroep van kinesist.

Tijdens het volgen van een eenjarige cursus Manipulaties en Weke Delen Technieken aan The International Academy of Osteopathy te Antwerpen, werd zijn interesse voor osteopathie gewekt. In 2018 studeerde hij af als volwaardig osteopaat.

Vanaf oktober 2018 werkt Tom op maandag en woensdag bij Sanders Osteopathie in Veldhoven (Nederland).

Ook in het veld van de osteopathie wordt Tom verder geprikkeld om bij te leren. In september 2019 startte hij met de cursus geïntegreerde technieken (F. De Bakker).

 

Jasmien Hooybergs

Jasmien studeerde in juni 2019 af als kinesitherapeute aan de Universiteit van Hasselt met als afstudeerrichting neurologische revalidatie.

Jasmien werkt elke voormiddag op de neurologische afdeling van AZ Turnhout en versterkt sinds oktober 2019 ons team in de namiddag. U kan bij haar terecht voor zowel neurologische als musculuskeletale revalidatie.

foto jasmien