Over ons

Onze praktijk bestaat uit twee therapeuten die zich graag inzetten om de patiënten de beste hulp te bieden voor hun klacht. Wij werken steeds via een biopsychosociale aanpak zodat er voor elke patiënt een individueel behandelplan kan opgesteld worden.

U kan bij ons terecht voor zowel kinesitherapie in de praktijk als bij u thuis (indien nodig), zo laten we niemand in de kou.

Naast de algemene kinesitherapie, die wij zowel in onze praktijk als bij de patiënt aan huis aanbieden, kunnen patiënten ook bij ons terecht voor osteopatische behandelingen.

Wij scholen ons voortdurend bij zodat we steeds op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Marthe Van Dingenen

Marthe studeerde in 2014 af als Master in de revalidatiewetenschappen en de kinesitherapie aan de Katholieke Universiteit Leuven, met als afstudeerrichting musculoskeletale aandoeningen. In 2015 behaalde zij een bijkomend diploma van Manuele therapie aan de Universiteit Gent. Omdat haar honger nog niet was gestild volgde ze daarna vol enthousiasme de opleiding ‘Manuele lymfdrainage ad modum Vodder’ waarvan zij in 2016 haar diploma behaalde.

In 2016 begon Marthe aan haar opleiding osteopathie.

EB84FCA0-9415-44FB-A931-FB0D21D53600

Jasmien Hooybergs

Jasmien studeerde in juni 2019 af als kinesitherapeute aan de Universiteit van Hasselt met als afstudeerrichting neurologische revalidatie.

Jasmien werkt elke voormiddag op de neurologische afdeling van AZ Turnhout en versterkt sinds oktober 2019 ons team in de namiddag. U kan bij haar terecht voor zowel neurologische als musculuskeletale revalidatie.

foto jasmien